Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Χωρίς τίτλο

Η ζωή είναι ανεκτίμητη και ιερή , δεν αφαιρείται έτσι απλά με ένα μπετόνι πετρέλαιο και μια μολότωφ, τουλαχιστον αυτό ξέραμε μέχρι εχθές.
Η ατμόσφαιρα στη χώρα βαριά και ασήκωτη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε , κανείς δεν έχει όρεξη για δουλειά .
Η τυφλή και ανεγκέφαλη βία έδωσε τέλος στη ζωή τριών ,τεσσάρων για την ακρίβεια ανθρώπων.
Είμαι και γω εξαγριωμένος με τα άδικα μέτρα ,με όλα τα συνεπακόλουθα των ατυχών ερασιτεχνικών και γεμάτων αλχημείες χειρισμών της κυβέρνησης , που ήρθε με υποσχέσεις πετώντας στα σύνεφα και μας προσγείωσε ή καλύτερα μας προσθαλάσσωσε και μας έχει αφήσει να κολυμπάμε σε έναν παγωμένο ωκεανό με τη στεριά και τη σωτηρία να μην φαίνονται πουθενά στον ορίζοντα.
Θέλω και γω να βγω στο δρόμο και να φωνάξω για το δίκαιο όλων μας και θα το κάνω αλλά θα το κάνω ειρηνικά.
Ετσι θα μας δώσει σημασία και η κυβέρνηση και όλοι οι εκτός Ελλάδος. Με επεισόδια και νεκρούς αποπροσανατολίζεις απο το στόχο και χάνεται η ουσία.



Όσο για τις υπερβολές και τις αστειότητες των μαζικών μέσων παραπληροφόρησης και αποσταθεροποίησης έχουν εξαντληθεί τα λόγια και τα σχόλια.
Κύριοι κατευθυνόμενοι , εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων , κάντε επιτέλους σωστά τη δουλειά σας .- ενημερώστε μας !
Αλήθεια θέλει ο λαός και ουσία φτάνει με τις διαροές και τις αηδίες σας
Και απο σας κύριε Πρωθυπουργε θέλουμε πλάνο και σχέδιο φτάνει με την <<καλη εικόνα>> και τη δική σου και της χώρας δεν είστε σε τηλεπαιχνίδι .
Θέλουμε πράξεις ,σχεδιασμό, αιτιολόγηση ,μέλλον , πρωτοβουλίες και όχι να μαζεύεις τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας που τα χουν βγάλει άλλοι , εσένα ψηφίσαμε διαχειριστή όχι τους ΔΝΤιτες και φτάνει και η καραμέλα με τους προηγούμενους ανήκεις και συ στους προηγούμενους.
Διαχειρίζεσαι προβλήματα του κράτους από παλιά αν θυμάμαι καλά
συναποφάσιζες δεν ήσουν απών, ήσουν υπουργός πολλών αποτυχημένων κυβερνήσεων .
Οσο για αυτο το αστείο με το πιστόλι , το περίστροφο ή όπως αλλιώς το ονόμασες για επικοινωνιακούς λόγους ήταν καλό και πιασάρικο αλλά στην πράξη μας έστησε στον τοίχο μας σημαδεύει , έχουμε σηκώσει τα χέρια έχουμε κλείσει τα μάτια και περιμένουμε να ακούσουμε και να νιώσουμε τον κρότο
Σταθείτε κύριοι πολιτικοί όλοι σας στο ύψος και στην κρισιμότητα των καταστάσεων μην κοιτάτε μόνο την εικόνα σας κοιτάξτε την ουσία και φυσικά δώστε πρώτοι εσεις και οι τριγύρω από σας το καλό παράδειγμα περικοπών και μειώσεων πρώτα στις δικές σας τσέπες
αφήστε τα κόλπα ο λαός τα μαθαίνει και εξαγριώνεται
Η χθεσινή μέρα ας γίνει σε όλους μας ανεξαιρέτως, επιτέλους μάθημα και πεδίο προβληματισμού για να γίνουμε φυσιολογικοί και απαλλαγμένοι απο ακρότητες και υπερβολές πολίτες και άνθρωποι.

2 σχόλια:

Apostolos Pavlidis είπε...

έτσι ακριβώς.
όσο συντηρείται το καθεστώς ατιμωρησίας, θα έχουμε συνεχώς τέτοια φαινόμενα

Τουλκίδης Δήμος είπε...

Προτιμούμε να εχουμε την αστυνομία διακοσμητική, χωρις εντολή για επεμβαση, μήπως και κανενας από τους μπατσους είναι τραμπουκος και ηλίθιος και σκοτώσει (πχ) κανεναν 16χρονο.
Οπότε τώρα που δεν σκότωσε η αστυνομία αλλα κάποιοι άλλοι τραμπούλοι και ηλίθιοι τι κανουμε;
Τελικά θελουμε έννομη κοινωνία ή ζούγκλα και ο νόμος στα χέρια του καθενός;