Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Bίντεο Χρυσοχοϊδης: Δεν διάβασα το μνημόνιο πριν το ψηφίσω, είχα άλλες υποχρεώσεις!

Bίντεο Χρυσοχοϊδης: Δεν διάβασα το μνημόνιο πριν το ψηφίσω, είχα άλλες υποχρεώσεις!

Επιβεβαίωση παλιότερου άρθρου μου, όπου εξέφραζα την πεποίθηση ότι πολλοί βουλευτές δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάζουν τι ψηφίζουν, καθώς αυτό δείχνουν οι πράξεις και οι ενέργειές τους.

Ο κ.Χρυσοχοΐδης, μετά και την κ.Κατσέλη που δήλωσε ότι το είχε για 3 ώρες στη διάθεσή της (αρμόδια υπουργός εθνικής οικονομίας), παραδέχεται δημόσια ότι αγνούσε το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, που ψήφισε, υποστήριξε και εφάρμοσε (?) στη συνέχεια.

Αφιερωμένο σε εκείνους που εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι φταίνε κυρίως οι πολίτες για την κακή κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας διοίκησης στην Ελλάδα, όπως επίσης και σε αυτούς που υποστηρίζουν πως οι αλλαγές πρέπει να ξεκινήσουν από τη βάση (τους πολίτες) και όχι από την κορυφή της πυραμίδας (κοινοβούλιο).

Έχουμε ο καθένας, το δικό του μερίδιο ευθύνης, για τις επιλογές μας και την απουσία αντίδρασής μας, αλλά ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ με την ΕΥΘΥΝΗ των πολιτικών που ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για το μέλλον μας, απλά υπογράφοντας και ψηφίζοντας ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ, χωρίς καν να τα γνωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: